Забравена парола Регистрация Бележник




Хидравлично масло ROSNEFT GIDROTEC WR HLP 32, 205л

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:
Категория:

30 % Отстъпка на пратки в ЕКОНТ!
Rosneft Gidrotec WR HLP са високоефективни хидравлични масла. Те са направени на базата на смес от високо рафинирани минерални базови масла с добавяне на композиция от добавки, които осигуряват високи противоизносни, антиоксидантни, антикорозионни, антипенни, деемулгиращи и вискозни свойства.
Област на приложение:
Rosneft Gidrotec WR HLP са предназначени за използване в хидравлични системи на различни видове промишлено и машинно оборудване (преси, машини за леене под налягане, тежки манипулатори, роботи и др.), мобилно оборудване (багери и кранове и др.), както и в корабни хидравлични системи, работещи при високи механични и термични натоварвания в условия на силно обводняване.
ПРЕДИМСТВА:

- Отличната стабилност на окисление помага за намаляване на времето за престой и разходите за поддръжка, като поддържа системата чиста и намалява отлаганията, което удължава живота на маслото и филтъра

- Деемулгиращите свойства на маслото позволяват ефективното отделяне на водата в хидравличната система и използването на маслото дори при условия на повишено напояване.

- Активният антикорозионен компонент на пакета добавки ефективно предотвратява корозията при навлизане на вода в системата

- Отличните свойства против пяна намаляват риска от навлизане на въздух в работната част на системата, поддържат стабилността на защитния маслен филм във фрикционните възли.

Спецификации и одобрения:
DIN 51524-2 (HLP), Sulzer,
KraussMaffei


Масло JOHN DEERE P...
30 % Отстъпка на пратки в Екон...
270 лв.
PEMCO Антифриз Tru...
30 % Отстъпка на пратки в Екон...
92 лв.
7 литра моторно ма...
30 % Отстъпка на пратки в ЕКОН...
52.50 лв.
Трансмисионно Масл...
30% Отстъпка на пратки в Еконт...
140 лв.