Забравена парола Регистрация Бележник




Масло тежкотоварни CASTROL CRB TURBOMAX 10W40 E4/E7, ...

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:
Категория:

30 % Отстъпки на пратки в Еконт!
Масло Castrol CRB TURBOМAX 10W40 E4/E7 е усъвършенствано моторно масло, препоръчано за употреба в дизелови двигатели с естествена аспирация и турбокомпресор, монтирани в търговски и тежкотоварни превозни средства.

ACEA E4, E7;
API CI-4;
MB-Approval 228.5;
MAN M 3277;
Volvo VDS-3;
RVI RLD-2;
Cummins CES 20077, 20078;
MTU Oil Category 3;
JASO DH-1;
Deutz DQC III-10;
Mack EO-N;
DDC Power Guard 93K215
за камиони с марката Iveco, изискващи ACEA E6, E7, E9;
отговаря на изискванията на DAF Euro VI;

Castrol CRB е разработено да осигурява високо ниво на защита за двигателя посредством удължени интервали на сервизно обслужване, което може да Ви помогне да избегнете неочакван престой и да намалите разходите за ремонт. Гамата Castrol CRB включва:

Castrol CRB Turbomax с DuraShield Boosters което спомага за предотвратяване на агломерацията на саждите при тежки работни условия, предпазвайки повърхностите от износване. Също така осигурява защитен слой върху движещите се метални повърхности, който не се разкъсва дори при тежки условия. Castrol CRB Turbomax осигурява до 40% по-добра защита срещу износване1 за дълъг и сигурен живот на двигателя.

Castrol CRB Multi и Castrol CRB Monograde с почистващи агенти, спомагащи за отделяне на частиците, които иначе могат да се натрупат по повърхностите в двигателя, намаляват отлаганията. Освен това съдържат антиоксиданти, които прекъсват химическите реакции, водещи до сгъстяване на маслото. В резултат на това те осигуряват ефективен контрол върху отлаганията по буталата и поддържат вискозитета си, спомагайки за дълъг и безпроблемен живот на двигателя.


Масло JOHN DEERE P...
30 % Отстъпка на пратки в Екон...
270 лв.
PEMCO Антифриз Tru...
30 % Отстъпка на пратки в Екон...
92 лв.
Хидравлично масло ...
30 % Отстъпка на пратки в ЕКОН...
850 лв.
7 литра моторно ма...
30 % Отстъпка на пратки в ЕКОН...
52.50 лв.