Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Забравена парола Регистрация Бележник
Комплексна добавка за дизелово гориво КА2

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Вид на услугата:

Комплексна добавка за дизелово гориво произведена по формула и технология, специално разработени и тествани при екстремните условия в Швеция. Добавката повишава цетановото число с до 5 пункта, понижава разхода на гориво, подобрява работата на двигателя, подобрява течливостта на горивото, премахва саждите и отстранява дразнещите шумове. Почиства и предпазва горивната система от корозия и ръжда. Концентрация 1:500. Една опаковка третира 125 литра Дизелово Гориво.
* Промяната на вискозитета на продукта при ниски температури не променя свойствата му. След оставяне на продукта при по-високи положителни температури и повторното му втечняване той може да се използва отново.
 * Възможно е образуването на утайка и твърди частици при продължителен период, в който продукта не е използван. Утайката и частиците бързо се разтварят при разклащане. * Възможна е деформация в опаковката от рязката промяна на температурата при транспортиране или съдържание.


Метални варели 60 ...
Продавам метални варели 210 и ...
7.60 лв.
Глицерин немски 99...
Глицерин 99.5 % в туби от 5 кг...
6.20 лв.
Моторни масла, тра...
Едно сезонни моторни масла:М10...
2 лв.
Добавка за Дизелов...
Добавката е произведена в Швец...
8 лв.